Answear -Un nou magazin fashion – haine, incaltaminte, genti si accesorii!

Posted on |

answer.ro

Answear – Un nou magazin fashion – haine, incaltaminte, genti si accesorii!

logo

Answear este cel mai puternic retailer online de modă din Polonia ce și-a creat reputația pe baza unor valori de la care nu se îndepărtează – We care and We try harder! Experții Answear călătoresc mereu pentru a descoperi cele mai potrivite creații din cele mai recente colecții ale brand-urilor de top: Diesel. Mango, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Timberland, Lacoste si multe altele.

Esența ANSWEAR.RO este compusă din branduri și servicii de top.

Compania vine cu un portofoliu de produse 100% originale de la peste 200 de branduri premium, 50 RON reducere la prima comandă, transport și retur gratuit și multe alte beneficii menite să le ofere clienților Answear siguranța și satisfacția cumpărăturilor online.

ANSWEAR.com înseamnă cumpărături fără limite. În oferta noastră vei găsi îmbrăcăminte, încălțăminte dar și accesorii ale celor mai moderne 200 de mărci din lume. În cadrul lor se află și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci high-end (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).