bonami.ro cashback

Bonami este magazinul online cu accesorii, decorațiuni și mobilier pentru casă, unde găsești cele mai tari inpirații, trenduri și noutăți din lumea designului interior.

Fondată în 2013 în Republica Cehă, Bonami aparține grupului de investitori MITON CZ.

Datorită succesului avut pe plan local, Bonami s-a extins în Slovacia, Polonia, România și Ungaria.

Bonami.ro s-a lansat în 2016, la sfârșitul lunii septembrie.
Clienții noștri se pot bucura de inspirațiile zilnice pe care le transmitem prin newsletter-ul nostru sau prin articolele cu idei de amenajări interioare/ exterioare, astfel încât fiecare să își poată amenaja casa fix pe gustul său.

În portofoliul Bonami se regăsesc furnizori din toata lumea, oferind astfel o gamă foarte variată de peste 45 000 de produse.

Avem o echipă formată din specialiști în domeniul amenajărilor interioare, designeri și consultanți, care oferă cele mai potrivite soluții privind amenajările interioare.

Comenzile se livrează din depozitul nostru din Praga, fie prin Fan Courier și Cargus, fie prin propriul curier Bonami. Deoarece punem accent pe calitatea serviciilor, clienții din București pot comanda produsele supradimensionate profitând de servicii premium: livrare în casă, montaj simplu și eliminarea ambalajelor. În plus, îi putem ajuta să scape și de piesele vechi de mobilier.

Avem peste 25 000 de produse disponibile în stoc cu livrare rapidă, iar numărul lor este în continuă creștere.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 350 Lei, iar în urma înregistrării pe pagina Bonami.ro vei primi 50 Lei credit pentru prima comandă.

1.5 %/ sale DEFAULT COMMISSION
30 days DEFAULT COOKIE LIFE
30 days APPROVAL TIME