viataverdeviu.ro cashback

Viața Verde Viu s-a născut și există din dorința de a promova un stil de viață sănătos. Totul a început acum 9 ani, când am creat un blog din pasiunea noastră pentru sănătate, pentru o viață trăită în armonie cu natura.
Și pentru că, de multe ori, alimentele, suplimentele și produsele recomandate de noi nu erau tocmai ușor de procurat, ne-am gândit să oferim comunității VVV un loc în care să ai acces oricând la acestea. Așa a apărut magazinul online Viața Verde Viu, în care am adunat doar produse de calitate, din ingrediente naturale și bio, produse verificate de noi, în care credem și pe care le apreciem: suplimente nutritive, alimente, cosmetice, remedii naturale și produse pentru casă.

Avem peste 800 de produse pe care le livrăm din stoc, în 24-48 de ore, iar în fiecare săptămână aducem produse noi în shop.
Mai mult, în magazinul Viața Verde Viu găsești în permanentă în categoria dedicată pachete promoționale, iar produsele pe care noi le-am testat și și pentru care suntem gata să garantăm poartă afișat mesajul „Recomandat VVV”.

Vrem ca Viața Verde Viu să fie primul loc care îți vine în minte atunci când ești în căutare de produse naturiste, de idei și sfaturi pentru un trai prielnic sănătății. De aceea, pe lângă informațiile oferite pe blog, avem un departament de customer service care se asigură că cei care ne calcă pragul sunt 100% mulțumiți. Avem extrem de puține comenzi refuzate, iar rata de recurență este foarte bună.

Cashback:

5%/ sale DEFAULT COMMISSION
30days DEFAULT COOKIE LIFE
30days APPROVAL TIME