Life Impulse® ArtroLife pentru articulatii

Posted on |

766

  • creste elasticitatea articulatiilor
  • efect antiinflamator
  • imbunatateste lichidul inter-articular
  • proprietati importante antioxidante
  • produs vegan

BENEFICII SI EFECTE

Scoicile verzi sunt un ingredient “minune”, pentru ca ele contin, pe langa minerale, sulfat de glucozamina, adica structuri proteice similare cu cele din corpul uman, ce formeaza chiar substanta structurala a tesutului conjunctiv si a cartilajelor.
PREZENTARE
Este un produs cu o formula speciala, cu un continut ridicat de pudra de scoici verzi BIO si vitamina C BIO, in combinatie cu vitamina E, seleniu si zinc.

MOD DE UTILIZARE

Se recomanda 1 capsula pe zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

INGREDIENTE SI INFORMATII NUTRITIONALE

30 capsule. O capsula contine urmatoarele: Extract din scoica verde Perna canaliculus -300 mg-*; Acerola Bio (Malpighia emarginata)- 100 mg-*; Vitamina E- 5 mg- 42% din DZR; Zinc- 5 mg- 50% din DZR; Seleniu-10 mcg- 18% din DZR. Alte ingrediente: capsule de gelatina qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata *- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

comanda-produse-bio-life-ca

Pret: 28.49 lei

Completeaza formularul de mai jos, comanda dumneavoastra va fi preluata de unul din reprezentantii nostri ! Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii !

[contact-form][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Contact’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adresa’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Life Impulse® ArtroLife pentru articulatii – treceti cantitatea dorita’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Comentarii’ type=’text’/][/contact-form]