Top 10 Cele mai bune tablete pentru copii

Posted on |

tablete copiiCare este cea mai potrivita tableta pentru copii?

Producatorii din domeniu au realizat cat de mult le place copiilor sa se joace pe tablete, asa ca au inceput sa conceapa tablete special dedicate copiilor, desi unii parinti prefera sa le adapteze pe cele standard dedicate adultilor.

Va prezentam un top 10 al celor mai potrivite tablete pe care sa le cumperi copilului tau:

10. Vtech Innotab 3S

Vtech_Innotab_3S_review_thumb800

Tableta are un sistem destul de lent si este putin costistitoare pentru ceea ce poate sa faca, desi copii care au incercat-o au fost extrem de incantati de ea.

9. Nabi 2 

nabi2-display-image_thumb800

Tableta are mici neajunsuri, insa este una din cele mai bune tablete pentru copii cu Android. Este robusta si are o interfata simpla si usor de utilizat de catre copii. De asemenea, ai acces complect la interfata Android si acum are  Jelly Bean si acces la Magazinul Google Play si la toate aplicatiile Google.

8. Apple iPad mini

ipad_mini_main_thumb800

Apple IPad mini este o tableta mica din categoria premium cu un pret pe masura. Este pacat ca Apple nu a inclus la acest model si un ecran retina si un procesor mai nou. Are doar Wi-Fi si nu are GPS. Nu e deloc ieftina, dar daca doriti neaparat o tableta de la Apple pentru copilul dumneavoastra cu siguranta nu veti fi dezamagit de alegerea facuta.

7. Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung-Galaxy-Tab-3-Kids-soft-case_thumb800

Este una din cele mai bune tablete cu Android pentru copii, are Andoid Jelly Bean si acces la Google Play, desi performanta ei este destul de lenta si camera foto destul de slaba, iar profilurile de utilizator lipsesc ceea ce ii da un minus in alegerea ei.

6. Kurio 10S

Kurio-10S-homescreen_thumb800

Kurio 10S are un software destul de bun pentru copii si un control parental decent. Adaugarea aplicatiilor Google Play este un mare bonus, asa incat acum nu mai esti limitat doar la aplicatiile disponibile din magazinul Kurio. Optinea de Wi-Fi oprit salveaza bateria, iar costul este unul acceptabil, asa ca alegerea ei este o afacere destul de buna.

5. Tesco Hudl

Teco_Hudl_review_1_thumb800

Tesco Hudl este o tableta accesibila la pret, cu un design dragut si o calitate foarte buna. Specificatiile cheie, ecran de 7 inch si procesor de buna calitate, un slot pentru card microSD și portul Micro-HDMI sunt două motive pentru a opta pentru Hudl peste alternativele oferite de Google și Amazon.

4. Vtech InnoTab Max

VTech-InnoTab-Max-Blue_thumb800

Vtech InnoTab Max este cea mai potrivită pentru copii de varsta 3-6, și include unele jocuri creative si distractive, plus o caracteristică excelenta de mesagerie care copiilor le place. Navigarea web pentru copil în condiții de siguranță are nevoie de monitorizare parentala, dar este mult mai expansiva decat rivalul sau Leapfrog.  InnoTab Max are cateva minusuri, se incarca foarte lent iar calitatea fotografiei este extrem de slaba, dar este o alegere bună pentru prima tableta a copilului.

3. LeapPad3 si LeapPad Ultra XDi

LeapPad3_Iltra-XDi-800_thumb800

Special construite pentru copii-LeapPad3 și LeapPad Ultra XDI sunt similare la specificatiile si functionalitatile lor .Mai mare de 7-inch, Ultra XDI are de două ori spatiu de depozitare ca LeapPad 5 inch 3, dar copii mai mici ar putea prefera modelul  3, datorita mărimii și greutatii mai mici. Credem că gama lor superioară de vârstă este de șase sau șapte ani, desi copii mai mai mari de 8-9 ani au utilizat-o cu placere. Desi, software-ul Leapfrog nu este deloc ieftin, trebuie sa luati in considerare ca el a fost special construit pentru a fi atat distractiv cat si educational pentru copii.

2.  Tesco Hudl 2

Tesco_Hudl_2_MG_2395_thumb800

Chiar si cu plangerile referitoare la incarcarea bateriei si la ecranul care se crapa foarte usor, tableta Hudl 2 ramane in topul preferintelor. Are un pret accesibil, garantia de 1 an este destul de mica ,iar camerele foto nu sunt foarte mari, insa ecranul mare, procesor decent si slot pentru micro Sd card, fac din aceasta tableta o alegere excelenta.

1. Amazon Fire HD 6

Fire-HD-6-review-main_thumb800

Tableta Amazon Fire HD 6 nu este perfecta. dar performanta ei este foarte buna raportat la pretul acesteia. Are o performanta mult peste nivelul la care te astepti, iar calitatea ecranului este una excelenta. Unii ar putea considera ecranul de 6 inch destul de mic, insa per total este o investitie care isi merita banii.